UNIRO

Forumul Guildului UNIRO - Server Alexander
 
AcasaAcasa  PortalPortal  FAQFAQ  CautareCautare  InregistrareInregistrare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  ConectareConectare  

Distribuiți | 
 

 Ghid complet de alchimie

In jos 
AutorMesaj
Amyral
Admin
avatar

Numarul mesajelor : 45
Varsta : 39
Localitate : Bistrita
Guild/Clan : __DRACULA__
Server : Alexander
Data de inscriere : 08/02/2008

MesajSubiect: Ghid complet de alchimie   Dum Feb 10, 2008 2:56 pm

Pentru a vă ajuta am postat un ghid de alchimie în limba română. Acesta l-am luat de pe forumul oficial al silkroad.

Pentru unii Alchimia este considerată jocul celor bogați, dar acest lucru nu este în întru totul adevărat, dar pentru a fi un alchimist de succes bogăția este un atu.

Înainte de a începe să faci alchimie, cred că este important să o luăm de la început. Pentru a deschide fereastra Alchemy trebuie să apeși tasta Y sau sa apeși tasta A și clic de dreapta pe butonul Alchemy. Dar noi vom folosi numai tasta Y.

Odată ce ai deschis fereastra Alchemy vei observa unele lucruri. În stânga este un singur slot iar în dreapta sunt 8 sloturi separate. Deasupra vei găsi două tab-uri ;Malerial Processing și pe cealaltă Att. EnhancementJos sunt două butoane Fuse All și Fuse. Am descoperit că este mai bine să folosești doar butonul Fuse All pentru rapiditate. Aceste butoane, tab-uri și slot-uri sunt folosite numai pentru Alchemy.

Acum că am stabilit baza alchimiei este timpul să învățăm despre elemente. Elementele (Elements) sunt de 4 feluri Earth (pământ), Water (apă), Wind(aer) și Fire (foc) și 8 diferite nivele. 1 - 8 elemente sunt folosite pentru producerea de Magic Stones (Piatră fermecată) folosind diferite Alchemy Tablets. Dar înainte de asta să vedem cum se fac elementele.

Omorând diferiți monștrii vei observa că cad diferite lucruri ca: aur, potiuni și diferite cutii și săculeți. În particular ne vom ocupa în continuare de săculeții care cad pe care ii vom numii în continuare materiale pentru alchimie (Alchimy Materials). Aceste materiale pot fi desfăcute în elemente. La o privire atentă asupra meterialelor pentru alchimie putem să ne dăm seama ce elemente vom obține după dezmembrarea lor cât și cantitatea și nivelul lor. Pentru a dezmembra materialele pentru alchimie trebuie să obții Void Rondo. Acesta îl poți cumpăra din oraș de la Grocery SellerAcestea costă 20 aur/buc și pot și cumpărate pană la 5000 buc odată. Pentru început recomand cumpărarea a câte 100 de Void Rondo odată.

Odată ce ai Void Rondo și materialele pentru alchimie apasă tasta Z. Sub tab-ul Material Processing pune prima data Void Rondo în slotul din partea stângă iar in partea dreaptă, în cele 8 sloturi libere materialele pentru alchimie și apasă butonul Fuse All. În timpul procesului vei observa că Void Rondo și materialele pentru alchimie vor dispărea și în inventar îti vor apărea elemente.

Asfel merită șă menționez și folosirea de Destroyer Rondo. Dar și descurajez folosirea ei, dar merită un loc în ghidul meu. Ca și Void Rondo, Destroyer Rondos poate fi cumpărat de la Grocery Seller. Ele costă 400 aur bucata și pot fi cumpărate în până la 5000 buc odată. Pentru a folosi Destryer Rondo, pune-l în slorul din partea sângă în tabul Material Processing. În partea dreaptă, in sloturile libere pune echipamente (arme sau armuri). După ce ai apăsat butonul Fuse All, echipamentul va fi distrus iar în schimbul lui vei obține câteva elemente.

Acum că avem o cantitate semnificată de elemente, este timpul să iei o mare decizie. Poți să alegi să vinzi elementele obținute sau să le folosești pentru a produse Magic Stone. Depinzând de tipul și nivelul elementelor acestea valorează între 100 și 2000 aur dar altul e scopul acestui ghid așa că continuam să muncim.

Magic Stones un folosite pentru îmbunătățirea echipamentelor. Cu ajutorul Magic Stone poți îmbunătății echipamentele la infinit. Pentru a face Magic Stone, trebuie să obții pentru început Tablete. În timp ce omori monștrii îți va cădea ceva asemănător unei sfere portocalii. Aceste sfere portocalii sunt numite Alchemy Tablets care combinate cu elemente produc Magic Stones. Sunt mai mult de 30 tipuri de tablete fiecare cu un specific aparte. Tabletele sunt grupate în trei mari categorii Ruby, Jade și Sapphire.

Tabletele Rubz sunt folosite pentru a schimba statutul procentual a echipamentelor (items states) Pentru a vedea statutul echipamentului trebuie să lași cursorul mouse-ului deasupra lui. Tot ce e scris cu alb poate fi schimbat cu tablete Ruby.

Tabletele Jade sunt folosite pentru a îmbunătății echipamentele cu atribute. Atributele adăugate se pot găsi în partea de jos a Items Description (descrierea echipamentelor). Aceste atribute adăugate se mai numesc și Blues și de mute ori fac diferența dintr-un echipament bun și unul rău.

Tabletele Sapphire combinate cu elemente produc Alchemy Potions Aceste Potiuni pot mări viteza de mers a caracterului pentru o periadă limitată de timp.

Înainte de a crea Magic Stone uităte atent la tablete. Aceste tablete trebuie să corespundă cu nivelul echipamentului pe care vrei să îl îmbunătățești. Ex. Tabletă nivel 3 poți șă îmbunătățești numai echipamente de nivel 3.

După ce ai determinat acest lucru poți crea Magic Stones. Deschide fereastra alchimie. Sub tab-ul Material Processing, pune tableta pe care vrei să o folosești în slotul din partea stângă. În cele 4 sloturi rămase libere pune elementele necesare pentru Magic Stone. Poți să vezi ce elemente îți sunt necesare dacă leși cursorul mouse-ului deasupra tabletei. Asigurăte că ai destule elemente și sunt de nivelul cerut. Odată ce ești gata apasă Fuse All.

Încă o dată te vei lovi de o mare decizie. Poți să vinzi piatra (stone) sau poți să o păstrezi și să îți îmbunătățești echipamentul cu ea.

Când te vei uita la piatră vei observa Attribute Assimilations Rate (rata de asimilare). Acesta poate fi 0, 10, 20, sau 30 %. Pietrele cu 0% sunt numai Astral, Immortal, Steadz și Luck. Rata de asimilare este probabilitatea ca unul sau mai multe atribute să se schimbe. Acest lucru poate fi bun numai daca echipamentul este slab în atribute, daca echipamentul are atribute bune riști să le strici prin introducerea de atribute noi.

Acum că am înțeles caracteristicile de bază a asimilări atributelor este timpul să îmbunătățim echipamentele. Încă o dată ne uităm atent la piatră vă vedem cu ce tip de echipament corespunde. Pentru a folosi Magic Stone trebuie să ai un echipament de același nivel cu piatra. Odată ce ești gata deschide fereastra de alchimie. Față de procedurile alchimiei pe care le-am arătat mai sus, asimilarea pietrei în echipament se face în tab-ul Att. Enhancement. Pune echipamentul in slotul din partea stângă și piatra în slotul din partea dreaptă. Înainte de a apăsa Fuse All te avertizez că nu toate încercările au un rezultat plăcut. Când esti gata apasă Fuse All. Vei fi surprins de rezultatul obținut.

Elixirele sunt lucruri foarte valoroase. Foarte mulți jucători le vând foarte repede după ce le-au găsit, dar mulți jucători nu realizează adevărata lor valoare pe care acestea le reprezintă. Când folosești cu succes un elixir echipamentul tău se mări cu +1.
Sunt 4 tipuri de elixire ca Weapon, Protector, Shield și Accessory în ordinea valori lor.
Înainte de a folosi elixirul trebuie să cumperi Lucky Powder. Acestea pot fi achiziționate de la Grocery Seller. Lucky Powder crește șansele ca un elixir să fie adăugat cu succes. De asemenea echipamentele cu atribute ca Lucky, Astral, Immortal și Steadz măresc șansele ca un elixir să fie asimilat cu succes.

Odată ce ai obținut elixirele și ai cumpărat Lucky Powder de același nivel cu echipamentul tau putem începe. Pentru început deschide fereastra de alchimie și sub tab-ul Att Enchantment pune echipamentul în locul liber din partea stângă iar în locurile libere pune elixirul urmat de Lucky Powder. Încă odată de a apăsa Fuse All ia în considerare toate riscurile la care te expui. Dacă asimilarea elixirului în echipament dă greș toate plusurile vor fi resetate la 0. Acesta lucru nu se va întâmpla daca echipamentul are atribut Astral. În caz că asimilarea dă greș când echipamentul e +5 sau mai mare există riscul ca acesta să fie distrus, pentru a împiedica acest lucru trebuie să avem atribut Immortal. În cazul în care asimilarea dă greș când echipamentul este +4 sau mai mic scade durabilitatea acestuia. Ținând cont de toate acestea putem apăsa Fuse All.
Să deviez un pic de la subiect amintesc atributele SOS SOM si SOSsun. Aceste atribute sunt cele care fac cu adevărat diferența dintre o armă bună și una foarte bună.
Seal of Star (SOS) + 6/7
Seal of Moon (SOM) +10
Seal of Sun (SOSun) +15

Întradevăr echipamentele cu aceste atribute sunt greu de găsit. Aceste atribute nu pot fi asimilate în echipamente prin alchimie. Echipamentele nu pot fi decât cumpărate sau găsite. Și ca fapt divers – poți să joci ani de zile fără să găsești un SOSun.

Spre deosebire de multe pietre, Lucky Stones nu pot fi obținute din tablete. Acestea pot fi cumpărate din Item Mall. Dar folosind Destryer Rondo pe echipamente de nivel 6, 7 și 8 pe lângă elemente ai șanse să obții și Lucky Stones.

Cam atât e tot ce știu.
Restul, dacă mai e ceva, vă las să descoperiți și singuri.

_________________
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://amyral.ro
 
Ghid complet de alchimie
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Ghid evantaie.

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
UNIRO :: Joc :: Alchimie-
Mergi direct la: